~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Monday, October 26, 2009

Balik KL plak!~

Masa hari balik dari Penang ke KL, sempat lg Ibrahim main kt luar rumah Wan.. apa yang dibuatnya??? ermm.. waktu ni mama pun takde, siapa yg melayan Ibrahim kt luar?? siapa lagi kalau bukan babah, yg amik gambar Ibrahim ni, hehhe..

memula tengok je..

lepas tu berani plak Ibrahim nak pegang! eeiiii, sabar jela..

Kami bertolak dari Penang pagi dalam kul 11.00.. kali ni Atuk pun join skali! :) berhentila juga 2 kali, first kt Simpang Pulai, yg ni memang favourite Atuk, makan nasi ayam, nasi lemak, bihun sup & tak lupa juga durian, hehehe..

kitaorg teruskan perjalanan.. pastu berhenti plak kat restaurant jejantas Sg Buloh, berhenti solat & makan lagi! hehe.. kali ni makan A&W pula.. best betul pekena waffle & ice cream!, nyum nyum.. sampaikan babah amik gambar pun tak perasan, hehehe..


Perjalanan diteruskan lagi hinggala sampai ke KL, ermm.. sempat lagi babah snap gambar kt bawah ni.. hanya tinggal kenangan jela bangunan ni! :)


Cantik kan, permandangan bangunan menara TM ni dari bawah! hehe.. Akhirnya kami sampai rumah Cheras petang tu! penat sungguh rasanya!


Tapi malamnya lepas Maghrib, kami keluar gak gi Alamanda, sbb Auntie Lang nak belanja Ibrahim, mama & babah kat Nando's, ye ye, best!!! hehe.. pastu singgah plak office Auntie Lang kat Wisma Putra, Putrajaya.. balik je dah kul 11.30pm.. amacam penat tak penat??!! hehe.. okla nanti sambung lagi ye, insyaAllah..

5 comments:

sWeEtdARLinG said...

home sweet home.. hehehee

tulip said...

huwaa... aku yg tak jalan ni yg penat... hehe..
nabilah patut la ko maintain kurus, walaupun makan byk, jalan pun byk. bagus2...

unique1012 said...

sweetdarling,
hehe..

zeaty,
ko baca pun penat, aku lagila penat giler tak terkata, hehe.. alhamdulillah, kurus yg masih di tahap yg normal n agak kritikal, hehhee..

kakgyah said...

cantik blog.. salam singgah juga

unique1012 said...

kakgyah,
wsalam, thanks sudi singgah :)