~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Friday, October 16, 2009

Alhamdulillah selamat tiba di Manchester!~

Kami tiba hari Rabu 14 Oct 09 lalu, jam 2 ptg di rumah! sungguh penat!!Alhamdulillah.. memang best dpt beraya di Malaysia! dpt jumpa family!! dan juga kawan2.. Pada kawan2 yg dpt jumpa, thanks sbb sudi luang masa jumpa kami..

Pada yg tak sempat tu, minta maaf byk2 sbb memang tak cukup masa!! byk benda yg perlu diselesaikan masa balik ni.. Nak update blog ni pun tak sempat2.. InsyaAllah, lepas ni mama akan update aktiviti2 kitaorg masa kt Malaysia ye..

3 comments:

isya said...

cepat la update.. nak tahu gak.. ;p

tulip said...

aku pun tak jumpa ko.. sibuk beraya.

unique1012 said...

isya,
insyaAllah, hehe..

zeaty,
tula, hehe.. takper takde rezeki nak jumpa :)