~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Saturday, October 30, 2010

Fire!!~

Kejadian baru je berlaku tadi.. Mula2 kami pun tak perasan, tetiba je ada orang ring our bell.. then ketuk2 pintu.. ingatkan siapa yg datang.. bila babah buka pintu, tengok ada kebakaran kat luar!! Tadi masa kami keluar mmg ada nampak sofa merah kat luar tu ada orang buang.. tak sangka plak malam ni dah terbakar!!

Ermm.. almaklumla esokkan Halloween.. Orang2 kt sini bila ada sambutan camni, mulala main fireworks.. so kami assume sofa tu terbakar sbb kena fireworks.. tp yg paling kesian ada satu kereta ni park depan tempat kebakaran ni, habis bonet keretanya terbakar jugak.. nasib baikla org ni cepat2 alih kereta dia, kalau tak mau terbakar semuanya!!



Api punyala marak!! takleh nak curah air pun, sbb terlampau panas!!! so semua orang tengok je.. yang agak bagus.. pihak bomba dtg agak cepat!! sempatla masuk dalam video yg babah amik ni.. tapi sorryla kena teleng skit kepala nak tengok video ni, hehehe..

No comments: