~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Tuesday, November 9, 2010

Jom jalan2!~

Jom gi Asda Manchester Fort!! hehe.. mana lagi nak pergi.. tempat ni je yg paling dekat ngan rumah.. dah lama gak ni 28/10/2010 aritu.. pergi Asda mencari baby carrier.. alhamdulillah dptla apa yg dihajati..



Then, 30/10/2010, kami pergi Arndale plak.. yg ni pun mmg tempat favourite bila ke bandar sbb senang nak parking.. pergi sini tak sah kalau tak singgah foodcourt.. Ibrahim yg beria nak makan ice cream.. tapi takdela plak.. takperla, makan je apa yg ada ye..



Pastu balik singgah plak Toy'sRus.. tempat ni pun favourite gak.. Ibrahim suka betul bila dtg sini.. tak lain tak bukan membelek Thomas n Friends trains toys!! peminat setiala katakan, hehehe..


Tp kali ni, suka plak dia naik kereta ni haa.. pusing2 kt dalam tu, sampai tak nak balik!! isk isk.. last2 nak juga balik.. tp nak naik Thomas dulu! hehehe..


Aishah mcm biasa, tido!! hehe.. dia jaga bila lapar je.. sejuk2 ni mmg best tido!! hehe..

4 comments:

ninie's corner said...

kejap jer Aishah dah 2 bln...

unique1012 said...

Kak Ninie,
itula, sekejap je masa berlalu kan! :D

sw33tdarling.com said...

baca blog ni masa Ibrahim kecik lagi, now dah ganti ngan Aishah plak... :)

www.sw33tdarling.com


p/s: nak mintak tolong re-install
link sw33tdarling kat ur bloglink.
ada error laa, update entry tak naik
sebab tukar nama blog. TQ!

unique1012 said...

sw33tdarling,
hehe.. tak ganti, bertambah je ceritanya!! :)

ok, insyaAllah will do..