~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Friday, November 12, 2010

Aishah @ 2 months!~

2 hari lepas, 10/11/2010 genap usia Aishah 2 bulan.. dan pada 9/11/2010, mama bawa Aishah pergi first immunisation utk 8 weeks.. 2 cucuk terus.. 1 kt peha kanan & 1 lagi kt peha kiri.. sian anak mama.. tp alhamdulillah, nangis sekejap je masa masuk jarum, pastu relex je & zzZZzz, hehehe..


tp nampakla Aishah letih satu hari tu, tambahan pula kami bagi ubat demam sbb nurse cakap kemungkinan demam.. tp alhamdulillah Aishah tak demam..

Balik tu sempat lagi kami menyinggah Tesco, babah jaga Aishah & Ibrahim dlm kereta sementara mama bershopping.. habis mama shopping, babah plak masuk shopping! hehe.. ikut turnla plak..

Aishah sekarang dah pandai senyum2 & bersuara sesekali, mcm nak ajak borak je hehe.. rambut pun dah byk gak tumbuh cuma tak panjang lagi.. masih suka tido!! susu pun dah berubah ke nombor 2 utk hungrier baby, kuat minum betul!! Suka betul kalau keluar jalan2.. alhamdulillah semoga anak mama akan terus sihat & ceria selalu!! insyaAllah..

7 comments:

DYLA said...

comelnya aisyah. Chubby nyer. Geram tgk.

tulip said...

baper berat aishah skang? nampak tembam dah dia..

unique1012 said...

Dyla,
thanks aunty! memang semangat saya ni :)

Zeaty,
5kg dah, kuat minum! hehe..

ninie's corner said...

kejap jer Aishah dah 2 bln...nampak semangat...

unique1012 said...

kak ninie,
a'ah kak, mmg semangat!! hehe..

gee ryder said...

alahai comelnye aishah..chubby sungguh!
mcm ibrahim dh muka dia kan hehe

unique1012 said...

kak gee,
thanks aunty! a'ah kak, sebiji mcm ibrahim masa ibrahim kecik dulu!! :)