~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Tuesday, November 16, 2010

Salam Aidiladha!~

Selamat hari raya aidiladha utk semua umat Islam yang menyambutnya!! UK beraya hari ni.. Malaysia beraya esok kan!! semoga kita sama2 menghayati betapa besarnya pengorbanan Nabi Ibrahim & anaknya Nabi Ismail dalam mematuhi perintah Allah.. Semoga segala pengorbanan yang kita lakukan juga diberkati oleh Allah..


Pagi ni, mama ada appointment kat hospital, so beraya di hospital ler nampaknya.. appointment habis tengahari.. nak kata ramai, boleh tahanla.. terpaksala menunggu nak jumpa doktor.. alhamdulillah blood count stable & hari ni dapat discharged dari Dr Hemotologist tu.. so mama dah tak perlu makan ubat tambah darah lagi lepas ni, alhamdulillah, syukur!!!

No comments: