~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Saturday, October 16, 2010

Sepetang di Toys R Us!~

2/10/2010 - Saturday 2 minggu lepas.. babah ajak mama keluar.. so pergila Toys R Us.. mencari backpack utk Ibrahim pergi Nursery.. jumpala Thomas bagpack..


sambil2 tu sempatla Ibrahim & babah try Nintendo DSI baru kat sana, hehehe.. suka betul Ibrahim main Super Mario.. Mama & Aishah plak window shopping kt bahagian baby.. saja tengok2..


Dah nak balik, Ibrahim naik Thomas plak.. selalunya Ibrahim tak suka naik benda bergerak2 ni, tp this time hendak plak dia.. maybe sbb Thomas tu tak gerak kuat2 sgt! hehe.. time tu je Mama & Aishah keluar berjalan, pastu, dah tak dah.. tunggu jela lepas pantang :)

2 comments:

tulip said...

kat sini tak jumpa lg mainan thomas gerak2 ni. tapi kalau nabil semua benda mainan gerak ni dia nak main. kene bawak syiling je la kitorg

unique1012 said...

zeaty,
okla tu nabil.. ibrahim plak tak suka naik benda2 camtu, sbb dia takut gerak kuat2, hehehe.. yg thomas ni slow motion je :)