~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Wednesday, October 13, 2010

Aishah dah 1 month!~

10/10/2010 - Ahad baru ni, Aishah dah sebulan, alhamdulillah.. sekejap je kan.. sekarang ni, Ibrahim pun makin sayang dengan adik dia.. bila Aishah nangis je terus bagi tau mama "Baby crying mama!! sambil menjerit kuat2!! hehe" senangla skit kalau mama nak buat keje, dah ada Ibrahim bleh tengokkan Aishah..

latest picture of BangLong Ibrahim & Aishah.. Aishah pun makin bam bam.. tak byk ragam!! alhamdulillah.. tidur je siang malam.. nangis nak susu je.. immunisation pun takde lagi, kt sini start 2 bulan baru dia nak inject, kalau kt Malaysia, lahir2 je dah kena kan.. so nak bawa Aishah keluar pun agak bahaya, so mmg duk je kt rumah.. adala keluar sekali dua..

Tp ada lagi latest cerita tentang Aishah, kami dah botakkan Aishah, hehehe.. Tp sbb pencukurnya tak berapa nak bagus, jadinya takdela licin sgt.. adala lagi rambut Aishah skit2.. kira okla tu kan.. sian dia dah takde rambut!! takperla, insyaAllah nanti tumbuh lebat lagi!! :)

11/10/2010 - Isnin, petang dalam kul 6.00pm, Auntie Aida sefamily dtg berziarah Aishah.. borak sakan sampai lupa nak bergambar.. thanks Auntie for the present!! :)

4 comments:

gee ryder said...

gdboy bang long hehe..
Aishah dh semangat dh tu..cam afeef gak

geram baca cite ibrahim kena ketuk..geram kt cikgu yg buat xtau jer...kalo kak gee kt situ mmg dh kena sound kaw2..sian ibrahim nangis sorg2

unique1012 said...

Kak gee,
Thanks auntie, said ibrahim :)
a'ah kak, Aishah mmg semangat! hehe..

Mmg dah kena sound gakla headteacher dia dgn babah ibrahim.. Tp biasala mana nak ngaku salah.. Minta maaf pun tak, hampeh betul!

tulip said...

bape berat aishah sekarang ni?
najla 3 bulan 4.3 kg je.. huhu

unique1012 said...

Zeaty,
Alahai comelnya najla.. Aishah dah 4kg skrg ni..