~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Monday, August 25, 2008

Weekend oh Weekend! Yayyy!


Sabtu lepas, kami bertiga pergi KLCC Convention Center pagi around 11.30am, sebabnya ada briefing from Uni of Manchester tentang pre-departure student information, sampai awal around 12.15pm, so apalagi tempat takde orang, suka betul Ibrahim.. ke hulu ke hilir, siap landing lagi.. :) penat sungguh mama Ibrahim, tak terkejar dibuatnya..



Petang plak ada kunjungan dari Kak Sue dan Erin ke rumah BTHO, thanks for coming, diorang ni ex-housemate time study kat Melaka dulu.. Risau betul mama tengok Ibrahim yang sesuka hati dia je amik digital camera Kak Sue, yela manala tau kang dibuatnya dia baling cam main bola, dah sudah.. Nak amik gambar mama ye sayang..hehe. Bestnya jumpa korang sebab dah lama sangat tak jumpa, selalu calling2 je.. Bilala agaknya nak jumpa lagi kan! InsyaAllah ada rezeki, adala kan..



Ahad plak, we all balik kampung mama, kat mana?? Mana lagi, TPG la.. balik jumpa nenek & atuk Ibrahim tersayang! Petang plak, pak cik, makcik , sepupu mama datang nak tengok Ibrahim, diorang kata dah lama tak jumpa Ibrahim, rindu sangat nak tengok anak mama ni.. :) Terlupa plak nak snap gambar, ni amek dari gambar yang lama2..Enjoyyy!

2 comments:

~dyla~ said...

erm nabilah, bile nak ke sna? bestnya....

ibrahim melasak dah tue... aktif tul.. kurus mama ibrahim dibuatnya...

unique1012 said...

Dyla, insyaAllah awal puasa ni, sempatla berpuasa kat sini beberapa hari, nanti kita citer eh..

itula, memang tak larat dah, lagi2 kalau Ibrahim minta kita dukung, lagila tak larat :)