~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Monday, August 11, 2008

Nur Lembah Pangsun, Hulu Langat Selangor



Enjoyyyy!! :) Sabtu lepas berkesempatan untuk kami sekeluarga, pergi ke family day anjuran RRM (Revenue & Receivable Management) di Nur Lembah Pangsun, Hulu Langat, perjalanan dari rumah cuma mengambil masa lebih kurang 30 minit. Tapi tak dapat lamala duk kat sana, tak sempat nak tunggu sampai cabutan bertuah. Lebih kurang 1/6 sahaja yg hadir daripada overall staff RRM, namun memang ramai & amatla meriahnya.. Jom tengok pic Ibrahim, jumpa kawan baru lagi..


Penat betul nak layan kerenah Ibrahim yang sangatla aktif nya.. sebab tu tak tunggu lama.. Agak2 lepas ni nak pergi mana plak? Tungguuuuu!!

2 comments:

~dyla~ said...

syoknye ibrahim dpt gi jln2.. mana plak lepas nie tue?

unique1012 said...

dyla, :) insyaAllah, ada rezeki ada la tue.. inas plak dah ada rancangan ke nak bawa ke mana? tunggu besar skit la ye tak?