~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Sunday, August 31, 2008

Selamat Hari Merdeka!!!



Alhamdulillah, sempat gak nak berblog hari ni, sorryla semua banyak benda nak buat this week, so tak sempatla nak update, takperla later i tell u all ok..

Dikesempatan ini, nak ucapkan Selamat Hari Merdeka to all rakyat Malaysia walau dimana anda berada, insyaAllah we are proud to be Malaysian!!!


So what Ibrahim do on hari Merdeka?? Just play at home with family & his friends!!

So nila friends Ibrahim, Yoshi, Sid, Teddy(Favorite), Jumbo & Kanggaroo..

2 comments:

~dyla~ said...

comel2 la kwn ibrahim tue..eh la bg inas pinjam satu yer....

unique1012 said...

dyla, bleh.. byk yg kena tinggal kat sini.. sian diorang tak dapat ikut :( , tak muat beg dah..