~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Wednesday, June 16, 2010

Let's go play!!~

3.6.2010 - Khamis, 2 minggu yg lepas.. cuaca agak panas!! tp still udaranya sejuk.. summer pun mcm tak summer, hehehe.. kejap panas, kejap sejuk!! so petang dalam 5.30 tu, babah ajak gi playground dekat ngan rumah kami ni.. apa lagi, gembirala Ibrahim!! hehehe..


mainan yg paling digemari.. slide!! hehe.. ada 2 slide kt sini, tp yg ni je ada jaring2 tu, so paling senang ibrahim nak naik sendiri!! selain tu ada jongkang-jengket & swing.. mmg ramai budak2 main kt sini.. dalam 1 jam gakla ibrahim main, lepas tu kami menyinggah plak ke rumah jiran sebelum balik rumah..

2 comments:

gee ryder said...

cuaca nmpk panas tp udara sejuk tu yg best tu kan hehe

unique1012 said...

kak gee,
mmg best cuaca camni.. tak berpeluh walaupun panas!! hehee..