~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Saturday, June 12, 2010

Check up update part 8!~

1.6.2010 - Selasa, 9.30am, mama ada pregnancy check up dengan gyneacologist di North Manchester General Hospital.. pagi lagi dah keluar rumah, bawa breakfast nasi goreng.. sampai2 je kami parking, register kt receiptionist & makan sebelum dipanggil utk urine test & menunggu jumpa doktor..

alhamdulillah tak ramai patient.. tp still kena tunggu gakla dalam 1/2 jam camtu..
Ibrahim mcm biasa, sentiasa aktif, tak reti nak duk diam, hehehe.. ada je yg dia nak buat.. almaklumla dah banyak kali datangkan.. bila mama dipanggil, tak dpt jumpa gyneacologist sbb busy, so dpt jumpa registrar je.. registrar ni kira doktor yang tengah buat specialist..

Mula2 kena jumpa registrar lelaki, so kami mintala nak jumpa woman registrar, then kena tunggu balik, tak lama lepas tu baru dpt jumpa woman registrar, semua ok, alhamdulillah, tak yah nak request, mama dapat scan baby skali lagi next week.. yayyyy!! then lepas tu doktor check heartbeat baby, pastu settle..


bila keluar kena buat appointment baru utk scan & follow up kt receiptionist.. gambar ni masa tengah tunggu surat utk next scan appointment, ibrahim dpt crips babah belikan, sukala dia!! hehehe.. dan seperti biasa balik mesti gi tesco dulu beli barang.. sekarang ni kan musim 2010 FIFA world cup, sampai kt tesco pun ada hias gelanggang bola!! tu yg amik gambar tu, walaupun kami bukanla peminat bola :)

No comments: