~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Tuesday, August 24, 2010

Jom ke Bazaar Ramadhan Manchester!~

Sabtu - 21/8/2010 yang lepas, ada Bazaar Ramadhan Helwa kt Cheetham CofE Community School..bermula 4.30ptg - 6.30ptg.. kami bertolak dalam kul 5.00ptg camtu.. sampai2 je memang dah ramai! walaupun tak bersesak, tp still ada gak kuih muih yg dah abis!!


Punyala byk menu nya, rambang mata kami, hehehe.. tp sbb menu dah diberitahu dlm email, so kira dah taula nak makan apa, cuma tak confirm lagila selagi tak tengok & membelinya, :)

Last2 kami beli Nasi Kerabu Ayam Percik, Nasi Tomato Ayam Masak Merah, Soto Ayam, Murtabak, Apam Balik & Air Longan.. wah wah memang sakan!! Alhamdulillah boleh tahanla semua :) Perasan tak gambar Ibrahim tu tutup telinga, errmm Ibrahim mmg tak suka noisy, hehehehe.. sbb tula agaknya dia tutup telinga tu, :)

This weekend ada lagi Bazaar Ramadhan MCCH pula, insyaAllah kalau takde aral, kami dtg lagi! :)

3 comments:

Mas said...

seronoknya..take care kak, miss u

Mas said...

seronoknya..take care kak, miss u

unique1012 said...

Mas,
a'ah bolehla :) kat Malaysia lg meriah!! insyaAllah Mas, miss you too & take care ye :)