~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Sunday, December 12, 2010

Alhamdulillah, selamat sampai di tanahair tercinta!~

Setelah 2 tahun 2 bulan 2 minggu & 6 hari kami di Manchester, alhamdulillah, selesaila segala urusan kami dibumi UK.. marilah sambung perjuangan di tanahair tercinta! hehe..


Kami selamat tiba di KLIA 26/11/2010 yg lepas sempena hari jadi babah! hadiah hari jadi yg paling bermakna! :) Kami naik Emirates airline, dari Manchester Airbus 380 & dari Dubai Boeing 777.. first time pula buat Aishah yg baru 2 bulan 1/2 menaiki kapal terbang, alhamdulillah, semuanya ok cuma, ada satu bag kami tertinggal kt Dubai masa transit, so dpt lambat sehari..


sekarang ni tempoh menyelesaikan segala urusan yg sepatutnya di sini, insyaAllah ada masa mama update lagi! :) terima kasih kepada semua Warga Manchester yg pernah mengenali kami, semoga semuanya success selalu! :)

14 comments:

aida said...

alhamdulillah, dah settle down. Teruskan perjuangan!

DYLA said...

nabilah dah balik sini ye.... terasa mcm kejap je tau2 dah 2tahun ye...

unique1012 said...

Kak Aida,
thanks! insyaAllah :)

Dyla,
a'ah Dyla.. itula mcm sekejap je kan..

fuadnis said...

maknenye dah tak balik sana lagila??terus dok kat malaysia je la??waahh...kejap je masa berlalu yee..

tulip said...

skang duduk mana?

ahkakbatik said...

waaa seronoknya dah balik... tahniah dah dapat apa yg dicari di perantauan...

-ummu amin- said...

welcome back my dear.. nnt bila2 kita jumpa yer!

unique1012 said...

Anis,
ye, dok Malaysia, tak balik sana lagi dah, hehe.. itula nampak cam sekejap je..

Zeaty,
Skrg kt Cheras :)

Ahkakbatik,
mmg sangat seronok!! insyaAllah experience yg berharga :)

Kak Ayu,
Thanks kak.. insyaAllah :)

Ummu Auni said...

sekejapnya!! rasa macam baru je awak beranak ibrahim hari tu

unique1012 said...

Kak Aini,
hehe.. Ibrahim pun dah 3 thn lebih, masa berlalu begitu pantas! :)

gee ryder said...

mcm sekejap je pulak nabilah kat sana..tapi wpun rasa mcm kejap pengalaman tu penting kan, dpt gak merasa duk tempat org drp org lain xdpt lgsg haha

unique1012 said...

Kak Gee,
alhamdulillah, merasala jugak pengalaman duk sana.. Nampak mcm sekejap kan, hehe..

sw33tdarling.com said...

selamat kembali... harap2 budak2 dapat sesuaikan pulak dengan cuaca sini
Inviting You To Join Give Away PILIH THEME BLOG

unique1012 said...

sw33tdarling.com,
thanks!! insyaAllah so far ok je :)