~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Tuesday, December 21, 2010

Aishah @ 3 months!~


Alhamdulillah, sekejap je kan masa berlalu.. Aishah pun dah 3 bulan lebih.. Antara beberapa aktiviti yang kami lakukan utk Aishah selepas pulang ke Malaysia :-

29/11/2010,

10.00am - Jabatan Pendaftaran Negara Putrajaya - pergi register Mykid Aishah.. sebab Aishah lahir di UK, kami kena pergi ke Kaunter Kewarganegaraan Tingkat 1, bukan di tingkat 3.. punyala penat kami dari Tingkat 2, ke Tingkat 3, last sekali kat tingkat 1 plak.. akhirnya dapatla buat Mykid.. insyaAllah siap sebulan dari tarikh buat, 29/12/2010

6.00pm - Sunatkan Aishah di Azzahra Bangi - alhamdulillah, nangis tak lama, jumpa doktor perempuan kt outpatient klinik je.. terus tanya utk BCG immunization sekali, tp sbb dah tutup, kenala pergi keesokan harinya..

30/11/2010, 10.00am - Immunization - BCG for at birth & HEP B 1st dose - Azzahra Bangi - yang BCG kena naik kt Ward nursery, nurse kt situ yg inject, yang HEP B 1st dose, di Outpatient klinik je, jumpa doktor lelaki plak..

09/12/2010, 11.00am - Immunization for 3 months - Poliklinik Annur BTHO, klinik ni dekat je dgn rumah, doktor lelaki, check perkembangan Aishah sekali, alhamdulillah semuanya ok- waktu ni berat Aishah dah 5.25kg

sekarang ni Aishah dah sibuk mengereng2, cuma tak pass lagi nak meniarap.. kekadang tido pun mengereng, hehehe.. senyum girang bila diagah, hehehe alhamdulillah semoga Aishah membesar dgn sihat sejahtera hendaknya, insyaAllah :)

6 comments:

tulip said...

selamat jadi warganegara malaysia aishah... hehe

unique1012 said...

Zeaty,
thanks Aunty! :)

gee ryder said...

sama dgn afeef selalu ada cubaan mengereng cuma tak terbalik jer lagi hehe

unique1012 said...

kak gee,
oo yeke.. blehla geng dgn Aishah! hehe..

ninie's corner said...

kejap jer Aishah dah 3 bln...

unique1012 said...

ninie's corner,
itula kak.. ermm sungguh pantas masa berlalu :)