~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Thursday, July 1, 2010

Check up update part 9!~

banyak juga appoinment bulan ni.. so mama summarykan jela kat sini.. sbb follow up je semuanya..


8/6/10 - 10am - NMGH outpatient A
Appoinment dgn doc pakar darah lagi.. alhamdulillah masih darah masih stable tak perlu tindakan lanjut, jumpa balik 3 minggu utk pantauan.. time ni ramai gak org.. & cuaca pun hujan, tengokla ibrahim posing dgn snow cap babah, hehehe..

15/6/10 - 12pm - Ultra Sound department, NMGH
Scan appointment utk kali ke 3, kira dah 27 week.. baby ok & makin membesar!! hehehe.. then lepas tu jumpa gyneacologist plak.. alhamdulillah dpt lagi scan baby on July nanti..

21/6/10 - 9.30am - Cheetham Hill Medical center
appointment with Jennifer, Midwife.. time ni babah & ibrahim hantar mama je pergi check up.. dan tak lama pun.. check heartbeat baby & akan ada follow up meeting lg next August..

29/6/10-9.05 - NMGH Outpatient A
Appointment dgn pakar darah lagi.. alhamdulillah darah ok.. akan jumpa lagi on July on next follow up check up...

Begitula rutin check up mama kt sini, sampaila nak beranak nanti.. semoga dipermudahkan semuanya insyaAllah..

10 comments:

secangkir madu merah said...

salam kenal...semoga sihat dan selamat...

unique1012 said...

secangkir madu merah,

salam kenal kembali,
insyallah.. thankss!!

a kl citizen said...

alhamdulillah segala berjalan lancar nampaknya
moga sihat keduanya

missFridaNorm said...

salaam, nabilah.
makin besar, ibrahim lebih iras mama dia lah...

unique1012 said...

missFridaNorm,
wsalam normi,
itula, kalau tengok mmg nampk seirasku kan.. tp ada gk yg kata cam babah dia.. huhuhu..

gee ryder said...

mcm byk je appointment nabilah.kena gi jmpa pakar darah siap..kt sana mmg camtu ke?

unique1012 said...

a kl citizen,
thanks kak, insyaAllah :)

unique1012 said...

kak gee,
a'ah kak, bykla gak, tp semuanya follow up.. sbb saya punya HB rendah sbb tu diorg nak pantau sampaila bersalin nanti..
kalau biasa, 2 kali je scan kalau takde problem.. doakanla eh :)

fuadnis said...

nabilah bakal dapat baby ape ni..bole tau??hehe....

unique1012 said...

anis,

kalau ikut kata scan officer tu, insyaAllah baby girl.. tp maybe sbb dia tak nampak boy part tu, so nak confirm betul2 tunggula beranak nanti, hehehe..