~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Wednesday, July 30, 2008

Sepetang di Hospital Az-Zahrah, Bangi


Semalam ptg, dapat balik awal skit sbb nak bawa Ibrahim pegi Hospital untuk follow up appoinment dengan Doktor Nik Rose untuk check balik Ibrahim tentang HF&M deseases ni. Alhamdulillah doktor cakap dah baik dah ni.. cuma ada lagi parut tak hilang lagi kat kaki, dalam mulut pun dah totally clear, syukur pada Allah, moga2 Ibrahim akan terus sihat. Sbb doktor cakap penyakit ni boleh berulang buat kali kedua, tp so far tak ramai yg kena balik, takut gak kalau Ibrahim kena balik deseases ni, tp minta2 takla kan.. Kena doa bebanyak! Tengokla gelagat Ibrahim di hospital, memang tak boleh nak dok diam, apatah lagi banyak mainan..

4 comments:

~dyla~ said...

moga ibrahim dijauhkan drp penyakit & ceria di samping mama yg tercinta..

unique1012 said...

dyla,
thanksla ye..
awak pun, good luck dalam menempuh tugasan baru..

fuadnis said...

nabilah,
sabar ye..memang risau klu anak ni kene sakit mcm2..walaupun demam biasa.nis selalu doa..kalau nk sakitpn biar bagi kat nis je..tak sanggup tgk anak yg tanggung..

unique1012 said...

thanks anis,

insyaAllah, memang sentiasa bersabar.. biasala, kalau duk nursery memang tak lari dari macam2 penyakit.. susah skit nak avoid.. sbb bercampurkan dgn budak2 lain kan..