~~@My LiTtLe WoRLd@~~

Friday, June 27, 2008

Ibrahim Look-alike Meter

MyHeritage: Family trees - Genealogy - Celebrities - Collage - Morph

5 comments:

c0rd said...

waaa ...50-50 tu ... cayalah

~dyla~ said...

sama la ngan inas pun equally look like both of us.

nabilah, dgr citer nak ke manchester ye?

unique1012 said...

Cord, anak mama & babahla katakan..

dyla, samala kita ye tak.. insyaAllah kalau takde aral

~dyla~ said...

nabilah,
ari tu mak kite jumpe mak awak kat jj.. mak awak yg bgtau...

dulu nabilah pun kene cezer ye? tak tau pun.. tu la sama la kite.. dah nasib tak dpt nak bersalin normal..

nanti dah kat manchester, jgn lupe contact ye.. n update blog...

lama ke kat sana?

unique1012 said...

dyla,
a'ah ada gak mak bg tau, ckp awak dah bersalin, so kita ckp dah tau tengok kat blog awak..
insyaAllah tak lupa punya, sama2la kita contact mengontact ye..
3-4 thn insyaAllah.. doakan ye